top of page
Lisa Smith Walaas, Merete M. Stuedal

OM OSS

Merete M. Stuedal og Lisa Smith Walaas er en regi- og dramatikerduo som har jobbet sammen siden 2006. Vi er opptatt av å ha et bevisst kjønnsperspektiv i stykkene vi skriver og regisserer, og utenforskap går ofte igjen som tema i forestillingene vi produserer. 

 

De siste årene har vi skrevet og regissert flere musikaler på oppdrag fra Sandvika barne- og ungdomsteater, blant annet: GENERASJON PRESTASJON, PRINSESSEN SOM IKKE FIKK KLATRE I TRÆR, ET JULEEVENTYR, JULEEVANGELIET - THE MUSICAL, SIGURD DRAGEDREPEREN, NOEN HATER KAJA, ELEFANTEN I ROMMET, TRE NØTTER TIL ASKEPOTT, KLIMADRAMA og STØRST AV ALT. 

Merete har en mastergrad i teatervitenskap fra Universitetet i Oslo, og en bachelorgrad i drama og teater fra NTNU. Hun har jobbet freelance som teaterregissør og manusforfatter i flere år, og er fast regissør for friteatergruppen Kompaniet. 

 

Lisa har en bachelorgrad i musikkvitenskap og en mastergrad i sosiologi fra Universitetet i Oslo. Hun jobber som dirigent for flere kor, har turnert som utøvende musiker for Den Kulturelle Skolesekken og gjør freelanceoppdrag som skuespiller, regissør, dramatiker og komponist. Lisa er fast skuespiller i friteatergruppen Kompaniet. 

 

Lisa Smith Walaas og Merete M. Stuedal

bottom of page